OM OSS

BABIES TIME

Ljusa fina lokaler. Här hittar ni allt för den nyfödde. Barnsängar, barnvagnar, kläder, leksaker och andra tillbehör.

Mer än 40 års erfarenhet våra leverantörer har tillverkat barnvagnar och barnrummet i mer än 40 år. Vårt ständiga engagemang och vård för våra produkter gör oss till den obestridda ledaren på den europeiska barnvagnstillverkarens och barnrummet marknad. Vi är familjeföretag och familjevärden är särskilt nära oss. Vi tillverkar var och en av våra barnvagnar och barnrummet med största försiktighet. Efterföljande mönster utvecklas utifrån föräldrars behov och förväntningar med barns komfort och säkerhet i åtanke.

 

Vi fortsätter att utvecklas. Utvecklingen handlar både om använd material, teknik och design samt team, filialer och butiker. Detta är det enda sättet vi kan öka omfattningen av vår verksamhet, samtidigt som kvaliteten på våra produkter förbättras. Visserligen fortsätter vi att hålla våra priser stabila samtidigt. Kvalitet innebär kostnader, men vi förstår att unga föräldrar har mycket pengar att göra. Det är därför vi

håller våra priser rimliga.


  • Konsumenter har som grundregel rätt till 14 dagars ångerrätt när de handlar på distans och utanför affärslokaler, men det finns vissa undantag.
  • Det är konsumenten som ska stå för returfrakten om konsumenten ångrar sitt köp,

    och kunden kommer att betala retur fartyget till samma plats som vi skickar det från.

 

Vi är alltid mycket glada att prata med dig om våra produkter. Därför uppmanar vi dig att kontakta oss via e-post: info@babiestime.se. Någon feedback är mer än välkommen.

 

Med vänliga hälsningar,

Babies Time